Koronavirustilanne

PHHYKYN ja Heinolan kaupungin verkkosivuilla tiedotetaan koronarokotusten aikataulusta. Myös paikallisissa medioissa uutisoidaan, kun väestöä aletaan rokottamaan (tämän hetken tiedon mukaan helmikuun aikana).

OHJEET ASIOIN­TI­AUT­TAJILLE

http://​www.​kansalaisareena.​fi/​ka2016/​wp-​content/​uploads/​2020/​03/​Asiointiohjeet-​1.​png

PHHYKY

Koko väestön kattavat rokotukset eivät ole vielä alkaneet. Tällä hetkellä asukkaat eivät voi varata aikoja koronarokotukseen. 70-vuotiaille ja sitä vanhemmille henkilöille tiedotetaan rokotukseen hakeutumisesta kotiin jaettavalla kirjeellä viikolla 5. Ajanvaraus tapahtuu ensisijaisesti sähköisesti verkkosivujemme kautta tai vaihtoehtoisesti puhelimitse. Ensimmäisenä ajanvaraus aukeaa 1941 syntyneille ja sitä vanhemmille. Rokotukset aloitetaan sote-keskuksissa viikolla 6. Tiedotamme muiden ikäryhmien ja riskiryhmien rokotusaikataulusta tarkemmin paikallismedioiden kautta ja verkkosivuillamme osoitteessa paijat-sote.fi, kun rokotusaikataulu varmistuu.

Maksuton ja vapaaehtoinen koronavirusrokote tarjotaan vaiheittain koko väestölle THL:n suosittelemassa järjestyksessä:

1. COVID-19-tautiin sairastuneiden tai perustellusti sairastuneeksi epäiltyjen henkilöiden tutkimiseen, välittömään hoitoon tai huolenpitoon liittyvä tai muuta kiireellistä hoitoa antava sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstö sekä iäkkäille henkilöille tarkoitetun asumispalvelun ja laitoshoidon henkilöstö ja asukkaat.
2. 70 vuotta täyttäneet ja vanhemmat henkilöt.
3. Henkilöt, joilla on vakavalle COVID-19-taudille altistavia sairauksia.
4. Muut kuin kohdissa 1-3 tarkoitetut henkilöt.

https://​www.​phhyky.​fi/​fi/​asiakkaalle/​koronavirus/

HEINOLA

Katso Heinolan hyödyllisiä vinkkejä helpot­tamaan elämää korona-tilanteessa ›

Korona­tietoa Heinolan kaupungin nettisi­vustolla ›