Koronavirusrokotukset

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä (Asikkala, Hartola, Hollola, Iitti, Kärkölä, Lahti, Myrskylä, Orimattila, Padasjoki, Pukkila)

Rokotusvuorossa ovat

  • 80-vuotiaat ja tätä vanhemmat eli v. 1941 ja sitä ennen syntyneet
  • yli 80-vuotiaan omaishoitaja tai
  • samassa taloudessa asuva yli 70-vuotias.
  • 60-69-vuotiaat riskiryhmään 1 kuuluvat

Päijät-hämeen hyvinvointiyhtymä tiedottaa muiden ikäryhmien ja riskiryhmien rokotusaikataulusta tarkemmin paikallismedioiden kautta ja verkkosivulla, kun rokotusaikataulu varmistuu.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä ajan voi varata sähköisesti osoitteessa https://paijat-sote.fi/ ja klikkaamalla kohtaa ”Ajanvaraus ja tietoja koronarokotuksesta (vaatii vahvan tunnistautumisen esim. pankkitunnuksilla) ” tai soittamalla omalle terveyasemalle/sote-keskukseen. Lisätietoa https://paijat-sote.fi/ajanvaraus-ja-tietoa-koronarokotuksista/

Heinola

Ajan rokotukseen voivat varata v. 1946 syntyneet ja sitä vanhemmat, heidän omaishoitajat tai samassa taloudessa asuvat 70-vuotta täyttäneet henkilöt. HUOM! Sähköinen ajanvaraus onnistuu vain v. 1946 syntyneillä tai sitä vanhemmilla. Muut ajanvaraukset puhelimitse.

Kutsumme rokotukseen myös 60-69-vuotiaita (v. 1952-1961 syntyneitä), joilla on vakavalle koronavirustaudille erittäin voimakkaasti altistava sairaus. Tämä ryhmä ei voi vielä varata rokotusaikaa itse, koska rokotteita on saatavilla hyvin rajallinen määrä.

Heinolassa rokoteajan voi varata sähköisesti osoitteessa https://heinola.terveytesi.fi/portal#/main tai soittamalla ajanvaraus numeroon 044 587 1475, avoinna ma-pe klo 8 – 14. Lisätietoa https://www.heinola.fi/ajankohtaista-koronaviruksesta. Neuvontaa ja ohjausta Koronarokotuksiin liittyvissä kysymyksissä (EI ajanvarausta): p. 044-7977001, ma-pe klo 8-12