Oletko ehtinyt tutustua ikäihmisille suunnattuun OnniTV –kanavaan?

OnniTV on ikäihmisille suunnattu maksuton TV-kanava, joka tarjoaa liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta, sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä – joka arkipäivä klo 11–13. Ohjelmat sisältävät eri toimintakyvyn tasoille sopivia harjoitteita. Kunto-ohjeita toistetaan viikottain, jolloin liikesarjat tulevat tutuiksi, muisti vetreytyy ja saadaan paras mahdollinen vaikuttavuus ikäihmisen toimintakykyyn.

Kulttuuri ja oppiminen -osiossa teemat vaihtelevat kuukausittain. Ohjelmassa on mm. etäohjattuja museokierroksia, yhteislaulua, voimistelua, tanssia ja digi-opetusta.

Katso lisätietoa verkkosivulta

OnniTV näkyy kaapeliverkossa koko Suomessa. Antenniverkon näkyvyys on tällä hetkellä Etelä-Pohjanmaa, Kainuu, Keski-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Päijät-Häme, Kymenlaakso ja Satakunta. Tietokoneessa nettistriimi näkyy suorana ohjelman lähetysaikana linkissä.