Palveluntuottajille

HUOM. Lomakkeen täyttö alempana (Haluan palvelu­ntuot­tajaksi / Yrityksen muuttuneet tiedot)

Haluamme tehdä jatkuvaa ja tiivistä yhteistyötä Päijät-Hämeen palveluntuottajien kanssa. Lisäksi pyrimme pitämään palveluhaun sisältämiä tietoja aina mahdollisimman ajan tasalla ja kehitämme palveluamme jatkuvasti.

Mitä paremmin palveluntuottajien tiedot ovat ajan tasalla palveluhaussa, sen helpommin ikäihmiset ja heidän omaisensa löytävät eri palveluntuottajien palveluita ja sitä helpommin myös me ikäihmisten neuvonnassa voimme esitellä tuottajien palveluita niitä tarvitseville.

Seuraavassa on kerrottu kuinka voimme yhdessä auttaa palveluidesi löydettävyyttä. Ja keinot tähän ovat hyvin yksinkertaisia – opitaan tuntemaan toisiamme ja varmistetaan, että yrityksesi palveluineen on esitelty mahdollisimman hyvin palveluhaussa.

Tervetuloa esittäytymään palveluneuvojillemme!

Toivomme palveluhaussamme mukana olevien palveluntuottajien esittäytyvän meille. Näin varmistat, että käytettävissämme on ajantasainen tieto tuottamistasi palveluista.

Voit varata 15 minuutin esittelyaikasi tiistai-iltapäiville, klo 15.15–16 välille osoitteesta: yhteys@​ika​anty​neid​enpa​lvel​uneu​vont​a.​fi.

Etäyhteydellä esittäytymisen mahdollisuus jatkuu myös. Lähetämme kirjautumislinkin Teams -sovellukseen ajan sopineille.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille kuulumisiasi tai sähköisen esitteen sähköpostitse em. osoitteeseen. Painettuja esitteitä voit tuoda toimipisteisiimme Palvelutorille ja Torikadulle.

Palvellaan yhdessä alueemme ikäihmisiä!

Näin kirjaat ja päivität yrityksesi tiedot palveluhakuumme helposti
Palveluhakuumme kuuluminen on maksutonta
 • Kirjaa yrityksesi tiedot tämän sivun lopusta löytyvälle lomakkeelle.
 • Toivomme lomakkeelle kirjaamasi palvelukuvauksen olevan mahdollisimman kuvaava, jotta pystymme entistä paremmin ohjaamaan asiakkaitamme heille sopivien palvelujen piiriin.
 • Mitä paremmat esittelytiedot palvelustasi ja yrityksestäsi ovat, sen helpompi ikäihmisten ja omaisten on itsenäisesti kääntyä puoleesi netistä löytyvän palveluhakumme avulla. Tästä syystä tietojen päivittämiseen ja antamasi palvelukuvauksen sanamuotoon kannattaa panostaa! Emme oleellisesti muokkaa tekstejä, vaan kopioimme sen palveluntuottajan kirjaamassa muodossa (huomaamamme kirjoitusvirheet korjaamme).
 • Julkaisemme vuosittain Ikäihmisten palveluoppaan, johon kokoamme yksityisten palveluntuottajien yhteystiedot palveluhaun pohjalta ja esittelemme ikäihmisten arkeen liittyviä asioita kuntakohtaisesti.
Näin teet hyvän palvelusi esittelyn
 • Kuvaa lyhyesti ja ytimekkäästi mitä palvelu sisältää. Erityisosaamisesta (esim. kielitaito, kokemus muistisairaiden parissa työskentelystä, tms.), kannattaa mainita.
 • Myös seuraavista lisätiedoista on hyötyä: ovatko työvälineet (siivousvälineet, peräkärry, tms.) käytettävissä palveluntuottajan puolesta? Saako asiakas aina saman työntekijän? Tarjoatko poikkeavia palveluaikoja (myös ilta/yö/viikonlopputyötä)?
 • Kuvaa kaikki tuottamasi palvelutyypit erikseen. Kun rastitat palvelutyypit, lomakkeella aukeaa kirjoitustila kuvaukselle palvelusta ja kyseisen palvelun hintatiedolle.
 • Rastita kaikista palvelutyypeistä, mihin kuntiin sitoudut tuottamaan kyseistä palvelua. Tämä on erittäin tärkeä tieto, jotta palvelualuehaku toimii luotettavasti.
 • Hinnaston yhteydessä pyydämme ilmoittamaan hinnat mahdollisimman selkeästi (lisätiedot omalta verkkosivulta). Ilmoita hinnaston yhteydessä myös mahdollinen minimikäyntiaika. Mitä hintaan sisältyy? Kilometrikorvaus?
  Annettavasta hintatiedosta tulee ilmetä arvonlisävero/mahdollisuus tuottaa palvelua arvonlisäverottomasti, lisätietoa aluehallintoviraston ja verottajan sivuilta.
 • Huomaa rastittaa myös palveluseteli tai ostopalvelu kohdat jokaisesta palvelutyypistä, johon yritys on hyväksyttynä Päijät-Soten alueella, lisätietoa.
 • Täytä kaikki kysytyt kohdat huolellisesti.
 • Lopuksi lähetä lomake.

Viemme tiedot palveluhakuumme mahdollisimman nopeasti.

Voit päivittää tietosi milloin tahansa lomakkeen kautta.

Tuliko mieleen kysymyksiä tai tarvitsetko apua?

PenkillaTakaaPyorea
Haluan palveluntuottajaksi / Yrityksen muuttuneet tiedot

Kirjoita puhelinnumeron mahdollinen lisätieto, esim. 'Ateriapalvelut' tai 'Toimisto'