Ajankohtaista palveluntuottajille

Ikääntyneiden palveluneuvonnan palveluhaku on uudistumassa, perusperiaate säilyy kuitenkin ennallaan. Palveluhakuun liittyen suurin muutos on se, että jatkossa te palveluntuottajat tulette kirjautumaan palveluun ja pääsette itse muokkaamaan yrityksenne tietoja.

Huhtikuun aikana uuteen hakuun tehdään vielä käyttäjäystävällisyyteen liittyviä muutoksia/ parannuksia ja ajatuksena on, että tämän jälkeen haku olisi julkisessa näkymässä.

Tällä hetkellä emme enää tee isoja muutoksia tietoihinne nykyisessä palveluhaussa.

Uuden palveluhaun löydät täältä ›

Aloita valitsemalla ’Uusi palveluntarjoaja’.
Täytä yrityksen ja vastuuhenkilön perustiedot ja tallenna.
Tarkista yrityksen tiedot ja liitä tarvittavat dokumentit pdf-tiedostoina. Tallenna ja lähetä.
Lisää tiedot yrityksen tarjoamista palveluista. Tallenna muutokset.

Tarkemmat ohjeet liittymiseen voi kysyä meiltä neuvonnasta:
yhteys@​ika​anty​neid​enpa​lvel​uneu​vont​a.​fi

Tervetuloa esittäytymään palveluneuvojillemme!

Toivomme palveluhaussamme mukana olevien palveluntuottajien esittäytyvän meille. Näin varmistat, että käytettävissämme on ajantasainen tieto tuottamistasi palveluista.

Voit varata 15 minuutin esittelyaikasi tiistai-iltapäiville, klo 15.15–16 välille osoitteesta: yhteys@​ika​anty​neid​enpa​lvel​uneu​vont​a.​fi.

Etäyhteydellä esittäytymisen on mahdollista myös. Lähetämme kirjautumislinkin Teams -sovellukseen ajan sopineille.

Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille kuulumisiasi tai sähköisen esitteen sähköpostitse em. osoitteeseen. Painettuja esitteitä voit tuoda toimipisteisiimme Palvelutorille ja Torikadulle.

Palvellaan yhdessä alueemme ikäihmisiä!

Näin kirjaat ja päivität yrityksesi tiedot palveluhakuumme helposti

Mitä paremmin palveluntuottajien tiedot ovat ajan tasalla palveluhaussa, sen helpommin ikäihmiset, heidän omaisensa ja ammattilaiset löytävät eri palveluntuottajien palveluita ja sitä helpommin myös me ikäihmisten neuvonnassa voimme esitellä tuottajien palveluita niitä tarvitseville.

Seuraavassa on kerrottu kuinka voimme yhdessä auttaa palveluidesi löydettävyyttä. Ja keinot tähän ovat hyvin yksinkertaisia – opitaan tuntemaan toisiamme ja varmistetaan, että yrityksesi palveluineen on esitelty mahdollisimman hyvin palveluhaussa.

Palveluhakuumme kuuluminen on maksutonta
 • Toivomme kirjaamasi palvelukuvauksen olevan mahdollisimman kuvaava, jotta pystymme entistä paremmin ohjaamaan asiakkaitamme heille sopivien palvelujen piiriin.
 • Mitä paremmat esittelytiedot palvelustasi ja yrityksestäsi ovat, sen helpompi ikäihmisten ja omaisten on itsenäisesti kääntyä puoleesi netistä löytyvän palveluhakumme avulla. Tästä syystä tietojen päivittämiseen ja antamasi palvelukuvauksen sanamuotoon kannattaa panostaa!
 • Julkaisemme vuosittain Ikäihmisten palveluoppaan, johon kokoamme yksityisten palveluntuottajien yhteystiedot palveluhaun pohjalta ja esittelemme ikäihmisten arkeen liittyviä asioita kuntakohtaisesti.
Näin teet hyvän palvelusi esittelyn
 • Kuvaa lyhyesti ja ytimekkäästi mitä palvelu sisältää. Erityisosaamisesta kannattaa mainita (esim. kielitaito, kokemus muistisairaiden parissa työskentelystä, tms.).
 • Myös seuraavista lisätiedoista on hyötyä: ovatko työvälineet (siivousvälineet, peräkärry, tms.) käytettävissä palveluntuottajan puolesta? Saako asiakas aina saman työntekijän? Tarjoatko poikkeavia palveluaikoja (myös ilta/yö/viikonlopputyötä)?
 • Kuvaa kaikki tuottamasi palvelutyypit erikseen.
 • Rastita kaikista palvelutyypeistä, mihin kuntiin sitoudut tuottamaan kyseistä palvelua. Tämä on erittäin tärkeä tieto, jotta palvelualuehaku toimii luotettavasti.
 • Hinnaston yhteydessä pyydämme ilmoittamaan hinnat mahdollisimman selkeästi (lisätiedot omalta verkkosivulta). Ilmoita hinnaston yhteydessä myös mahdollinen minimikäyntiaika. Mitä hintaan sisältyy? Kilometrikorvaus?
  Annettavasta hintatiedosta tulee ilmetä arvonlisävero/mahdollisuus tuottaa palvelua arvonlisäverottomasti, lisätietoa aluehallintoviraston ja verottajan sivuilta.
 • Huomaa rastittaa myös palveluseteli tai ostopalvelu kohdat jokaisesta palvelutyypistä, johon yritys on hyväksyttynä Päijät-Soten alueella, lisätietoa.
 • Täytä kaikki kysytyt kohdat huolellisesti.

 

Tuliko mieleen kysymyksiä tai tarvitsetko apua? Ota rohkeasti yhteyttä!

PenkillaTakaaPyorea