Palveluopas

Ikääntyneiden palveluneuvonta julkaisee vuosittain Päijät-Hämeen hyvinvointialueelle suunnatut Ikäihmisten palveluoppaat.

Jokaiselle kunnalle on oma sekä sähköinen että painettu vuosittain ilmestyvä oppaansa. Julkaisuaika on vuoden vaihteessa. Oppaisiin olemme koonneet ikäihmisten arkeen liittyviä asioita ja yhteystietoja kuntakohtaisesti. Oppaasta löytyvät palveluhaussamme mukana olevien, ikäihmisille palveluja tuottavien yritysten tiedot palvelukategorioittain. Olemme nostaneet vapaasti ostettavissa olevat kriteerittömät yksityiset palvelut palvelukategorioiden alkuun, jotta ne ovat lukijan helposti löydettävissä.

Helppolukuinen sisältö

Olemme pyrkineet kokoamaan oppaan mahdollisimman helppolukuiseksi ja selkeäksi asiakkaillemme. Opas etenee kotona asumista tukevista palveluista kotihoitopalvelujen kautta asumispalveluihin. Ikäihmisiä kiinnostava tieto on koottu eri otsikoiden alle, kuten terveyspalvelut, maksujen määräytyminen, toimeentuloa koskevat asiat sekä harrastus- ja virkistystoiminta.

Sähköiset oppaat

Sähköiset oppaat ovat ladattavissa PDF-muodossa tältä sivulta. Julkaisemme kuntien sähköiset oppaat niiden valmistumisjärjestyksessä.

Painetut oppaat

Painetut oppaat ovat noudettavissa palvelupisteiltämme ja hyvinvointikoordinaattoreiden levittämänä kunnan eri palvelupisteiltä sekä asiakasohjaajilta. Painetut oppaat saadaan jakoon taittotyön viimeistelyn ja painatuksen jälkeen.

Anna palautetta

Olemme kiitollisia palautteesta. Palautteen avulla voimme kehittää opastamme asiakkaitamme parhaiten palvelevaksi. Palautetta voit antaa meille kaikissa palvelukanavissamme.

Sähköiset palveluoppaat

Klikkaa linkkejä ladataksesi oppaat PDF-muodossa.