Palveluntuottajalle!

Hyvä palveluntuottaja! 

Liittymällä Ikääntyneiden palveluneuvonnan palveluntarjoajien verkostoon, saat näkyvyyttä palveluillesi!  

Ikäänty­neiden palvelu­neuvonta julkaisee vuosittain Päijät-Soten alueelle suunnatut kuntakohtaiset Ikäihmisten palveluoppaat. Jokaiselle kunnalle on oma sähköinen sekä painettu oppaansa. Julkai­suaika on vuoden vaihteessa. Kätevää sähköistä palveluhakuamme voivat hyödyntää niin asiakkaat kuin ammattilaiset. Palveluhakuun voivat liittyä yritykset, yhteisöt sekä kolmannen sektorin toimijat. Palveluhakuun kuuluminen on maksutonta. 

Palveluhakumme on uudistumassa ja jatkossa tuottajat voivat itse ilmoittaa tietonsa palveluhakuun ja päivittää yrityksen jo olemassa olevia tietoja. Tällä hetkellä, kun tuottajat vasta ilmoittavat tietojaan, haku on vain tuottajien tiedossa ja kirjautumaan pääset verkkosivultamme:
https://ikaantyneidenpalveluneuvonta.fi/palveluntuottajille/

Huhtikuun aikana uuteen hakuun tehdään vielä käyttäjäystävällisyyteen liittyviä muutoksia/ parannuksia ja ajatuksena on, että tämän jälkeen haku olisi julkisessa näkymässä.

Lisätietoa Ikääntyneiden palveluneuvonnasta p. 044 482 5050