Etsimme uusia palveluntuottajia

Hyvä palveluntuottaja! 

Etsimme palveluntuottajaverkostoomme uusia palveluntuottajia Päijät-Hämeen kuntien alueelta. Liittymällä Ikääntyneiden palveluneuvonnan palveluntarjoajien verkostoon, saat näkyvyyttä palveluillesi!  

Ikäänty­neiden palvelu­neuvonta julkaisee vuosittain Päijät-Soten alueelle suunnatut kuntakohtaiset Ikäihmisten palveluoppaat. Jokaiselle kunnalle on oma sähköinen sekä painettu oppaansa. Julkai­suaika on vuoden vaihteessa. Kätevää sähköistä palveluhakuamme voivat hyödyntää niin asiakkaat kuin ammattilaiset. Palveluhakuun voivat liittyä yritykset, yhteisöt sekä kolmannen sektorin toimijat. Palveluhakuun kuuluminen on maksutonta. 

Jos haluat yrityksen tiedot mukaan palveluhakuumme ja oppaisiin / päivittää yrityksen jo olemassa olevia tietoja palveluhaussamme, voit täyttää lomakkeen Haluan palvelu­tuot­tajaksi / Yrityksen muuttuneet tiedot verkkosivuillamme: 

 https://ikaantyneidenpalveluneuvonta.fi/palveluntuottajille/ 

Lisätietoa Ikääntyneiden palveluneuvonnasta p. 044 482 5050