Tärkeää tietoa palveluntuottajille vuoden 2025 palveluoppaaseen liittyen

Hei, Päijät-Hämeen hyvinvointialueella toimiva palveluntuottaja

Varmista yrityksesi näkyvyys Päijät-Hämeen hyvinvointialueen uudessa palveluoppaassa, ja päivitä tietosi Luonan sähköisessä palveluhaussa viimeistään 20.10. Yrityksen tietojen päivittäminen on erittäin tärkeää, jotta asiakkaiden käytössä on ajantasaiset tiedot yrityksestänne. Vain palveluhakuun hyväksytyt palvelut ja palveluntuottajat lisätään palveluoppaaseen, joten huolehdithan tietojen päivityksestä aikataulun puitteissa.

Päivitä yrityksesi tiedot ja varmista yrityksesi näkyvyys palveluoppaassa:
https://bravedooy.outsystemsenterprise.com/ikaantyneidenpalveluhaku/

Vuoden 2025 palveluoppaita on vain yksi
Palveluoppaita on jatkossa yksi, jossa on mukana kaikki Päijät-Hämeen kunnat ja kuntien palveluntuottajia. Tiedot siirretään palveluoppaaseen suoraan Luonan palveluhausta, joten yritysten tietojen tulee olla ajan tasalla ja hyväksytty palveluhaussa.

Vuoden 2025 palveluoppaat julkaistaan vuoden vaihteessa. Oppaan jakelu suunnataan suoraan palveluiden tarvitsijoille, mikä takaa parhaan mahdollisen vaikuttavuuden ikäihmisten parissa toimivalle yritykselle. Jatketaan yhdessä ikäihmisten palvelemista

Olethan yhteydessä, mikäli tarvitset neuvoa palveluhaun tietojen päivittämisessä tai sinulle herää kysyttävää. Tavoitat meidät yhteys@ikaantyneidenpalveluneuvonta.fi tai 044 482 5050.